Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom bij Orgelzolder.nl

De website voor aankoop en verkoop van tweedehands orgels / occasion orgels

Orgelzolder.nl, dé online bestemming voor liefhebbers van prachtige tweedehands (goedkope) orgels en piano's. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod aan gebruikte klassieke orgels en piano’s. 

Bij Orgelzolder.nl gaan we verder dan alleen het aanbieden van gebruikte orgels; we bieden een unieke ervaring die begint bij deskundig advies en eindigt met het bezorgen van het door u gekochte 2e hands orgel rechtstreeks bij u thuis.

Deskundig advies: een harmonieus begin

Bij Orgelzolder.nl geloven we in het belang van een goed advies. Onze experts staan paraat om u te begeleiden bij het vinden van het perfecte orgel dat aansluit bij uw muzikale wensen. Of u nu een doorgewinterde organist bent of net begint met uw muzikale reis, wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Technisch nagekeken en opgepoetst: kwaliteit verzekerd
Alle tweedehands orgels die u op Orgelzolder.nl vindt, ondergaan een grondige technische inspectie en worden zorgvuldig in- en uitwendig gereinigd. Wij streven naar de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat u met vol vertrouwen kunt genieten van uw muziek. Onze occasion orgels, van gerenommeerde merken zoals Domus, Johannes, Eminent, Content en meer, beloven een harmonische samensmelting van vakmanschap en klank.

Garantie en gemak: onze belofte aan u
Bij Orgelzolder.nl geloven we in eerlijke transacties en klanttevredenheid. Daarom bieden wij garantie op al onze instrumenten. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om uw muzikale reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, van het moment van aankoop tot de levering aan huis.

Levering aan huis: muzikale vreugde in elke woonkamer
Wij begrijpen dat het transport van een orgel een delicate aangelegenheid is. Daarom biedt Orgelzolder.nl een leveringsservice aan huis aan. Uw instrument wordt met de grootste zorg behandeld en veilig bij u afgeleverd, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de klanken van uw nieuwe aanwinst.

Of u nu op zoek bent naar een gebruikt orgel, een occasion orgel of een tweedehands orgel, Orgelzolder.nl is dé bestemming waar uw muzikale dromen werkelijkheid worden. Dompel uzelf onder in de prachtige wereld van klank en ontdek het perfecte orgel op Orgelzolder.nl - waar muziek tot leven komt!

==========================================================

fouten in prijzen, teksten en foto's bij ons aanbod zijn voorbehouden
voor een exacte kleurweergave is een bezoek aan onze showroom gewenst
Orgelzolder.nl is onderdeel van Stolk Orgels B.V. 

Share our website